Världens finaste!

Häromdagen när jag kom hem så hade jag fått ett paket. Det visade sig innehålla en present och ett kort från världens finaste Jessica som numera bor i Göteborg. 
 
 
I kortet stod en massa fina saker, och det avslutades med detta: 
”Fin under har alltid varit kul att vara så varsågod – från mig till dig, dags att pimpa loss rattarna och amningen!” 
 
I det rosaprickiga paketet låg världens snyggaste amningsinlägg från Glammom.se som jag bloggat om tidigare. Perfekt nu när bebispremiären börjar närma sig! Och jag som inte hunnit köpa heller, så galet bra på alla sätt. 
 
 
Leopard och rödprickiga amningsinlägg, HUR SNYGGT ÄR INTE DET?!! Ringde såklart upp Jessica och jublade och tackade tusen gånger om. Hur fin är hon inte? Så himla fin. Bäst. Tack sötnos! 

7 reaktion på “Världens finaste!

 1. Rebecca

  Åh det där var ju grymt! Håller förresten på att beta igenom alla dina blogginlägg sen du började blogga (har hitttat din blogg för nån vecka sen), men jag läser den i mobilen och då är det så jobbigt att kommentera även om jag velat göra det massa gånger hehe :)

  Svara
  1. Retrolover

   Åh vad fint! Haha jag gick tillbaka och undrade vad jag själv hade skrivit, men det verkar ju (ganska) rumsrent iaf! Skriv om det är något du undrar, jättekul att du gillar min blogg :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>