Vinsten från Becca Design!

Kommer ni ihåg att jag vann ett presentkort på Becca Design? Lyckliga mig! Jag velade och velade, men valde till sist dessa fina saker.
 
 
Det rosa skärpet med rosetten var helt ljuvligt, men det passar inte just nu (av förklarliga skäl eftersom min midja är lite större än vanligt hehe). Sedan fick jag en liten hårnål med en röd sten på (kändes väldigt klassisk). Jag beställde även en svart korv.
 
Vadan detta, kanske ni frågar er? En svart korv? Jo, det är en sån där fiffig sak som man trär tofsen igenom och som gör att man får en supersnygg knut i en handvändning. En hårdonut heter det visst.
 
 
Voila! Inget mer tofs-träsk, inga fler konstiga små klämmor, utan bara tjusiga knutar från och med nu.
Tack så mycket för vinsten, Becca Design!
 
Ps. Imorgon kommer vinnarna av House of Hedda-kopparna upp. Kika in då! Ds.

14 reaktion på “Vinsten från Becca Design!

 1. Hanna

  BB-cream är en lite allt-i-ett kräm. Den bleker mörka ringar, täcker, återfuktar, har solskydd..ja, den är toppen helt enkelt. Iaf för mig :)

  Alltså, en sån där hårkorv..jag har sett hårmunkar men fattar inte hur man ska få till det snyggt!

  Svara
  1. Retrolover

   Vart köper man denna mirakelprodukt?! Har aldrig hört talas om. Ska göra en tutorial så du kan se hur man använder hårkorven! Den är inte lik en hårmunk alls efter vad jag fått höra, mycket bättre och mer praktisk.

   Svara
 2. Alice

  Den svarta korven tror jag inte är kallat hairdonut utan de är de runda som heter det, men jag har en fråga. Kan man göra svinrugg med den?

  Svara
  1. Retrolover

   Den hette det på Becca Designs hemsida. Jag tror inte det, den är i lite för tjockt material. Ska publicera en guide imorgon så får du se hur jag gör!

   Svara
 3. Alice

  Och just det, BB creamen kan man köpa lite var som helst det är många som gör denna produk nu :) själv brukar jag blanda en moisteriser och foundation istället för att att köpa en BBcream då det är ungefär samma sak som jag förstått det. Kram

  Svara
 4. Emma

  Ja, det va jätte mysigt. :)
  Men ååh. Jisses. Vilken snygg! Hur visste du att jag behöver en ny bikini!!? ;) Et du hur storlekarna är där? Och frakten? Blev ju faktiskt himla sugen. Hehe.

  Svara
  1. Retrolover

   Haha jag gissade det! :) Nej, jag vet inte tyvärr, så om du köper får du gärna berätta! Kram

   Svara
 5. Alice

  En BB cream(som jag förstått det) är ungefär som en foundation som är bra för huden. Om du blandar 50-50 en fuktigivande kräm (moisteriser) och foundation så får du ungefär samma resultat. Se bara till ett det ä en lite tjockare faoundation för krämen kommer tunna ut den :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>