Wedge-wanties

Veckans I want it all-tema är Wedge-wanties. Jag är inte så förtjust i vintage-klackar, jag tycker de flesta modellerna är för låga. När det gäller klackar så vill jag ha det högt och med en twist. Det jag använder mest är kilklackar, eller wedges, för att de är både snygga och bekväma.
 
Och hur fin är kombon vintageklänning med ett par wedges? Galet fin!
 
 
Här är wedges I want:
 
 
 
 
D&G/Yoox
 

7 reaktion på “Wedge-wanties

  1. Retrolover

   Jag veeeet, tyvärr lite för dyra för min plånbok. Eller menade du Forever21′s? Helt ok för plånkan i såna fall, kanske köper dem!

   Svara
 1. Rebecca

  Jag kan verkligen inte gå i klackar! Känner mig sååå osäker och löjlig med klackar fast jag tycker det är snyggt :( Köpte ett par jättesnygga med hög smal klack, svarta med vita prickar på från Asos, jag kommer aldrig använda dem men de är jäkligt snygg ändå hehe. Och de var billiga såklart :)

  Svara
  1. Retrolover

   Tror på att om du VILL gå i klackar så kan du öva upp det. Då är faktiskt wedges det allra bästa, man märker knappt att man har klackar då. Det blir liksom inte den där vingliga känslan på samma sätt. Pröva dig fram helt enkelt och börja inte med de högsta höjderna! :) (om du vill gå i klackar dvs, vill du inte så ska du inte göra det såklart)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>