Babyliv

Det är galet omtumlande att få barn. Ingenting är sig likt. Det som kallas baby blues har anlänt, men samtidigt så är jag så lycklig och tacksam över allt fint. Jag har världens underbaraste lilla korv som luktar så ofantligt gott. Jag har en sambo som är en grym pappa, och som städar och lagar middag just nu medan jag bloggar. Jag har galet fina vänner och familj som kommer med gåvor, vit castello och uppmuntrande tillrop. 
 
Underbara människor som Emelie, som skickade ett Grattis-paket med posten till knodden. I det låg en retroinspirerad snuttis som hon designat själv för sitt eget märke En brokig blandning. Och min enda fråga är: får snuttisar vara såhär fina?!  
 
 
Den innehåller ju allt: prickigt, moln, randigt, äpplen, harlekinmönster. Så fin! 
Hon gör även superfina åkpåsar, vimplar och allt möjligt. 
 

Säger bara wow! Och tusen tack Emelie för snuttisen, den kommer användas hur mycket som helst. 
 
 
Translation: Use the Google Toolbar below. 

6 reaktion på “Babyliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>