Bloggskolan

 
Jag fick göra något riktigt roligt i veckan, nämligen testa på Bloggskolan. Det är UnderbaraClara, Trendenser och Annakarin Nyberg som tillsammans har gjort en skola för bloggare. Bloggskolan är en guide där man lär sig att utveckla sin blogg och på sikt få den att gå från att vara en hobby till att bli en inkomst. Hur bra låter inte det? Helt grymt! 
 
Jag kunde faktiskt inte sluta läsa utan tog mig igenom alltihop på en enda kväll. Det var precis lagom lättläst uppblandat med lite tyngre information. I varje kapitel kom det små filmer som gjorde alltihop enkelt att ta in. Plus att UnderbaraClara, Trendenser och Annakarin gör sig fantastiskt bra ihop, som en perfekt komponerad lösgodispåse! 
 
För mig personligen så betydde Bloggskolan mycket. Jag kände att den väckte en massa frågor om mitt bloggande som var nyttiga att titta på, men också känslan av att ha gjort mycket rätt hittills. Jag har nu beslutat mig för att utveckla mitt koncept ännu mer! Det kommer att bli ett spännande år och mitt mål är att hitta ännu fler läsare som gillar det jag gillar – nämligen retro, vintage och rockabilly. 
 
Vilket äventyr det blir. Häng på, nu kör vi! 
 
Ps. Just nu har de ett kampanjpris där man betalar 149 kronor för att få tillgång till hela Bloggskolan. Läs mer om det här
 
 
Translation: Use the Google Toolbar below. 

2 reaktion på “Bloggskolan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>