Hallå, knoddis! Dags att komma ut nu.

 
Idag har jag Beräknat Förlossningsdatum. Även om jag alltid vetat att jag skulle dra över tiden så känner jag ändå en galen otålighetskänsla. Jag har försökt att tala allvar med bebben, lockat med massor av pussar, men den har svarat att den trivs bra där inne. Varje gång den buffar och liksom inte får plats i magen så säger jag alltid ”Ser du, skyll dig själv! När du kommer ut finns det massor med rum, du kommer trivas bättre här.” Men den är tyvärr inte intresserad utan vill simma lugnt ett tag till.
 
Och inte nog med det, jag som haft massor av förvärkar i flera veckor har plötsligt inte känt någonting på 1,5 vecka… Ja ni hör säkert att det här kommer att bli en utdragen process. 
 
Såhär har ni gissat, de överstrukna datumen är (som ni förstår) överspelade. 
 

27 mars: Ullis

29 mars: Nathalie

1 april: Frasse

2 april: beräknat förlossningsdatum, läkarnas gissning

3 april: Doris, BabyPeaches

4 april: Jossan

5 april: Sara, MissC

6 april: Maddiie, Soya, Åke, Robin

7 april: Malin

8 april: Johanna, Celine, Nathalie

9 april: Nickolina

10 april: Lisa, jag, Mia

11 april: Beatrice

12 april: Anna, Emma

13 april: Tanja, Denise

15 april: Emelie

16 reaktion på “Hallå, knoddis! Dags att komma ut nu.

  1. Retrolover

   Åh vad skönt! Ja, tack för tummarna, de behövs ;) Men statistiskt sett så borde den komma inom en vecka iaf, vi säger så!

   Svara
 1. Emelie h

  När jag väntade dottern så var jag så bestämde jag mig för att hon skulle komma den 8 mars ( var beräknad den 7) hade haft en del förvärkar och tog med mig gubben ut på joggning tur runt söderby dör vi bor+ en del upp och ner i trappor. Då blev värkarna täta. Vi han bara hem så hick vattnet och 12 timmar senare var hon ute :) skam den som ger sig…
  Lycka till nu! Det kommer gå strålande!

  Svara
  1. Retrolover

   Har dock inga förvärkar, så det finns liksom inget att jogga/promenera för… Men om jag får några så kan du ge dig fasen på att jag också kommer knata upp och ner i trappor! :) Tack fining!

   Svara
  1. Retrolover

   Åh då får jag hoppas att det är så för mig med! Vartenda litet hugg blir liksom en förhoppning just nu, men jag känner i princip nada. Lycka till själv när det blir dags!

   Svara
  1. Retrolover

   Vi får hoppas det! Känner ingenting alls över huvud taget, så jag planerar annat och försöker vila.

   Svara
  1. Retrolover

   Jag läste någonstans att 4 dagar över tiden är genomsnittet för förstföderskor. Så vi får hoppas att jag också följer snittet! :)

   Svara
 2. MissC

  Oj hoppas du mår bra i alla fall. Har hört en del som säger att det hänt när just när de bestämt sig för att häng gardiner XP kanske för att det var det sista piffen på ”boandet” eller bara själva rörelsen, lite knasigt i alla fall XD

  Svara
  1. Retrolover

   Haha gardiner? Ja boande sker löpande ändå, håller just nu på att måla en liten del av en vägg som jag spacklade igår. Hoppas att det gör att det kommer igång!

   Svara
 3. Josephine

  Jag gick över tiden 1 vecka och 4 dagar. Var huuur less somhelst, och alla man kände som hade bf efter mig fick FÖRE! Gah! :D

  Svara
  1. Retrolover

   Haha! Helt otroligt dock för jag låg med värkar när du skrev kommentaren :) Så bara två dagar över tiden till slut.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>