Fin söndag

Tyvärr blev det ingen Burleskloppis för mig idag av den enkla anledningen att jag helt missat att de bytt lokal. Där stod jag vid Slussen och kände mig förvirrad. Det blev ett för stort projekt att ta mig till Stureplan med barnvagn och bebis.

Istället tog jag och min systeryster en svängom i Gamla stan, tog en latte (bara för att kunna kalla mig lattemorsa) och gjorde vårt bästa för att snacka om allt mellan himmel och jord. Tror vi lyckades rätt bra. Hoppas ni har en fin söndag allihop!
Puss från lattemorsan

Translation: Click on the Google translate bar

4 reaktion på “Fin söndag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>