It smells like spring

It smells like spring! Jag tycker vi bestämmer det i alla fall, för nu borde väl våren ändå vara på ingång? Om det inte blir varmare snart så kommer jag att bestämma att det är varmt ändå och börja använda skinnjacka, Converse och tunn halsduk och förfrysa och förkyla mig. Som vanligt i april med andra ord. 
Bjuder på lite våriga bilder från We Heart It. Klicka på bilderna för att komma till källan. 
 

 
Translation: It smells like spring. At least I’ve decided it does. Sweden’s really cold still but I can’t stand it any longer, I need to start wearing my Converse, my leather jacket (fake leather of course) and get a cold like I always do in April. 

2 reaktion på “It smells like spring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>