Körsbärsblus, läppstift och jeanskjol

Nu kommer min första outfit, post-graviditet! Det finns fortfarande gravidkilon kvar, så därför blev jag överlycklig när min fina vän Vicky kom förbi i veckan med en jeanskjol som satt som en smäck. Driftiga Vicky hade haft en klädbytardag hos sig, men ingen hade behövt jeanskjolen. Som tur var så valde hon att kolla med mig innan hon skänkte den till Myrorna och som ni ser har den redan kommit till användning! 
 
 
Blusen med körsbär på är en julklapp från K som jag äntligen kunde använda. Sitter fortfarande lite trångt över brösten, men i övrigt är den klockren! 
 
 
Körsbärshalsbandet är ett fynd från Accessorize för flera år sedan. Faktiskt en nyckelring om jag inte minns fel. Fast minnet sviker mig rätt ofta, så om det kommer en kommentar av typen ”Jag har samma, den är från H&M” så blir jag inte jätteförvånad. 
 
 
Blus från Collectif, jeanskjol second hand, skärp med spets på från en marknad, örhängen Kitsch.se, halsband Accessorize, guldpläterad halskedja vintage, armband Spanien. 
 
Puss puss!
 
Translation: Click on the Google Translate bar below. Xoxo! 

22 reaktion på “Körsbärsblus, läppstift och jeanskjol

  1. tulan

    Superfin blus! Vet hur det känns när man äntligen börjar kunna ha vanliga kläder igen, har själv två barn :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>