Sailor + rockabilly

Finns det något tema som jag aldrig tröttnar på så är det Sailor-tema. Jag vill egentligen ha allt i sjömansinspirerat – jämt! Min sjömansklänning med en sailorsinspirerad kappa, mina navy ballerinas och min fina sailorpurse från Deathly Cute. Just nu är jag också galet sugen på en sailorkofta från HellBunny som jag spanat in länge. 
 
Ja, ganska mycket over the top. Men det är ju det som är roligt, eller hur? *ler halvgalet leende*  
 

 
 
Translation: If there is a theme I never get tired of it’s the Sailor Theme. I want everything sailor all the time! My sailor dress, a sailor inspired coat to go with it, my sailor shoes and my sailor purse. Over the top, I know. But that’s the fun part! 

8 reaktion på “Sailor + rockabilly

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>