Svar på frågorna, del 2

Nu svarar jag på de sista frågorna ni ställde. Mina svar del 1 kan ni läsa här. Tack igen för alla finfina frågor, det var hur kul som helst att besvara dem!
 
Har läst din blogg i några månader så jag har inte hunnit fått veta hur länge du varit intresserad av stilen du har idag? 
Åh, jag önskar att jag kunde säga för alltid! Men jag har haft en ganska brokig stilresa. Under högstadiet så prövade jag nog de allra flesta stilarna, sedan hade jag en lång neometal-period med baggy jeans och rosa hår. Efter det snöade jag in mig på rockstilen med trasiga jeans, bandanas och bandtishor. Men till slut kom äntligen fina klänningar in i mitt liv! 
 
Klänning: Daisy Mae. Foto: Marcus Gunnarsson.
 
Om du fick välja endast 2 maträtter att äta resten av ditt liv vad skulle du då välja? 
Sushi och…hm…något indiskt! 
 
Vad är det mest äventyrligaste du gjort? 
Det var nog tågluffen som jag åkte på med en av mina bästa vänner. Under två veckor backpackade vi genom Europa och såg en massa städer, konstiga hostels och fina byggnader. Har hur mycket knasiga historier som helst från de där två veckorna! 
 
Om du var tvungen att välja en stil förutom retro/rockabilly/vintage vad skulle du välja för stil då? 
Helt klart skulle jag återuppleva mina rockerdays á la Emelie
 
Vilka 3 saker/prylar kan du inte leva utan?
Min mobiltelefon, min kamera och min gitarr. 
 
Vilken är din absoluta favoritfärg? 
Rött på kläder, turkost/mintgrönt i inredning.
 
Hur känns det, nu när det närmar sig, att du ska bli mamma? 
Det känns otroligt pirrigt. Vi har börjat anpassa vår lägenhet till en liten knodd. Det finns små tecken överallt på att det ska komma någon hit och bo här med oss. En spjälsäng står redo, vi har leksaker som vi fick av K:s fina syster och i badrummet finns en liten skötbordshörna. Konstigt, märkligt, pirrigt och peppigt på samma gång! 
 
 
 
Ditt bästa skönhetstips?
Sömn, träning och självkänsla! Och om man lider brist på något av det där så kan man testa att sätta på sig något man trivs i, le och fake it til’ you make it. 
 
Din favoriträtt och recept på det?
Den här laxen. Hur god som helst!
 
Vilken linje gick du på gymnasiet? 
Jag gick på Rytmus musikgymnasium, inriktning sång. 
 
Vad är ditt allra bästa loppisfynd eller ditt allra bästa köp?
Åh, så många! Jag får helt enkelt välja mitt senaste inköp från Asos – sailorklänningen. Och som loppisfynd säger jag den lilla sailordressen som nog kommer se helt ljuvlig ut på bebben. 
 
 
 
Vilket är ditt drömresemål?
Australien/Nya Zeeland. Jag funderar faktiskt på att åka dit med en liten knodd just nu, under själva föräldraledigheten. Det blir säkert både meckigt och alldeles underbart ifall jag och killen får till det!
 
Skulle du vilja bo utomlands? 
Absolut, ett år eller så. Gärna någonstans där det är varmare än här. Det är i och för sig rätt svårt att hitta många länder som är kallare än Sverige när jag tänker efter… 
 
Vilken årstid är din favorit och varför?
Sommaren är min absoluta favoritårstid. En perfekt sommardag vaknar jag av att solen skiner in genom persiennerna, äter en lång frukost på balkongen och klär på mig en sommarklänning. Jag tar sedan cykeln och möter upp vänner i en park, helt spontant, och slår mig ner på en filt. Vi äter oss mätta på ost, frukt och kex, tar dagen som den kommer och dricker något gott ur skeva plastmuggar. När kvällen kommer drar någon fram en gitarr och vi börjar sjunga och spela. Till slut sitter en massa främlingar och sjunger med oss. Sedan tar vi oss allihop, nya som gamla vänner, till ett roligt ställe och dansar bort ett par timmar. Någon gång efter midnatt tar vi ett dopp och promenerar sedan hem i den varma sommarnatten. 
 
 
Bild från i somras.
 
Hur lång tid tog det för er att bli gravida när ni började försöka?
Ingen tid alls! 
 
Favorit TV-program? 
Jag tittar sällan på TV (äger faktiskt ingen) så det jag ser på är mest filmer och TV-serier. Men två renodlade TV-program följer jag, Sveriges Mästerkock och Project Runway. Make it work! 
 
Vad ser du mest fram emot när bäbisen kommit? 
Att få träffa den och lära känna den. Få pussas, kramas, ta hand om den och älska den för alltid. 
 
Tack så jättemycket för alla superfina frågor! Ska nu fundera ett varv innan jag drar en vinnare av en liten överraskning. Kika in senare i veckan så får ni veta vem och varför! 
 
Translation: Use the Google Translate bar below. 

5 reaktion på “Svar på frågorna, del 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>