Träningsdags!

När man är gravid så brukar man gå upp i vikt. När man inte är gravid längre så brukar man gå ner i vikt. Först en del när knodden ploppar ut, men sedan finns det ibland några gravidkilon som biter sig fast lite hårdare. (Vissa berättar att amningen gjort att de rasar i vikt. Hittills har jag mest märkt att amningen gör att jag vill äta mackor mitt i natten för att jag är vrålhungrig. Hehe).
 
För egen del är det en bra bit kvar tills jag är tillbaka i min gamla form, men det har ju bara gått tre veckor. Nio månader upp och nio månader ner var det någon som sa. Tålamod är inte min starkaste sida, men det är viktigt att göra det här rätt så jag inte triggar något destruktivt (har ju tidigare berättat att jag haft en ätstörning). Därför lägger jag fokus på träning och inte mat.
 
Det här är ingen träningsblogg, men ni kanske ändå är intresserade av att höra hur det går? Let me know! 
 
Nu: träningsdags!
 

9 reaktion på “Träningsdags!

  1. Sussi

    Vill jättegärna höra hur det går för dig och din träning! Kommer ju snart oxå vara där när det är dags att ta tag i gravidkilona (och en hel del sambokilon man hade före graviditeten) :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>