Väggkonst för en tia

Kommer ni ihåg att jag köpte en kalender på TGR nyligen? Den var på REA och kostade en tia. Jag beslöt mig för att klippa lite i den och resultatet ser ni nedan. En liten provisorisk barnhörna i vårt sovrum är nu klar! Huvudpersonen har dock inte sovit där en enda gång, han föredrar att sova mellan oss i stora sängen. Men fint är det! 
 
 
Mobilen var gratis eftersom jag gjort den själv, här kan du läsa en snabb guide om hur du gör den. 
 
 
Translation: Everything is ready in the nursery. The only thing missing is the actual baby. Hey baby, come out and play! 

8 reaktion på “Väggkonst för en tia

  1. Johanna

    Den där mobilen tycker jag är helt fantastiskt. När jag går hemma o bara väntar så ska jag bennemej ge mig på ett försök till att gör en sånhär :D Fin fint!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>