Världens bästa pappa

Igår led jag av akut sömnbrist. En Johanna med sömnbrist är rätt sorglig eftersom jag blir en stor bebis. Jag grinar, säger mindre genomtänkta saker och tappar lusten för det mesta. Min fina K bestämde sig då för att ställa in sitt bandrep och avlasta mig. Han sov med Leo själv i sovrummet medan jag sov på soffan. K väckte mig sedan bara när Leo behövde mat, resten av natten sov jag lugnt och ostört. 
 
Imorse när jag vaknade så hade jag fått sova 8,5 timme totalt (uppdelat på tre perioder). Och direkt så kommer inspirationen, livslusten och orken tillbaka. 
 
Jag har helt enkelt världens bästa pappa till mitt barn.
Och världens bästa unge såklart, men det är väl givet? ;)
 
 
Translation: The father to my baby Leo let me sleep all through the night and took care of the baby by himself. I really have the best father to my kid! 

4 reaktion på “Världens bästa pappa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>