Vår fina balkong

Minns ni att jag skrev om vårt dilemma kring balkongen? Jag och K kunde inte enas om vilka möbler vi skulle ha – snygga och obekväma trästolar eller fula men bekväma rottingsoffor? Men så fick jag tips på balkongmöbler från en läsare och vi gillade dem båda två!  
 
 
Stolarna är bekväma även utan kuddar, men det blir roligare med lite färgklickar. 
 
 
Jag dukade fram lite saft med randiga sugrör. Sedan plockade jag blommor, maskrosor faktiskt. Jag tycker maskrosor är fina och struntar helt i att de klassas som ogräs. 
 
 
Stolar och bord - Åhléns. Kuddar – H&M Home. Filt – Lagerhaus. Krukor, glas och matta – IKEA. Randiga sugrör – Kitsch.se
 
Translation: Click on the Google Translate bar.  

10 reaktion på “Vår fina balkong

 1. Lisa

  En klok person sa: det är trädgårdsmästaren som bestämmer vad som är ogräs! Så plocka maskrosor om du tycker de är fina.

  Svara
 2. emelina

  Jag tror att maskrosor skulle tyckas om litet mer om de inte färgade av sig och förstör kläder när man plockar dem. :)
  Samt att de är svåra att kontrollera i en trädgård(/all sorts planering öhv), såklart.

  Det blev jättefint!

  Svara
  1. Retrolover

   Haha jo såklart. Sedan upptäckte jag en annan sak, nämligen att de inte håller mer än en dag efter att man har plockat dem. Såatteh. De var fina på bilden iaf! :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>