Bloglovin’

Jag måste bara tipsa er alla som inte har Bloglovin‘-konto att skaffa det. Bloglovin’ är en hemsida där man kan prenumerera på sina favoritbloggar. Där får man sedan aviseringar när bloggar man prenumerar på har uppdaterat. Man sparar alltså massor av tid eftersom man slipper surfa in på flera olika bloggar varje dag – bara för att upptäcka att de inte har uppdaterat. 
 
Bloglovin’ finns också som app så man kan läsa bloggfavoriterna via telefonen. Hur bra som helst för mig som sällan sitter framför en dator! 
 
 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu! 

8 reaktion på “Bloglovin’

 1. Emma

  Min har bara krånglat jätte länge nu. Det uppdateras inte när nån har bloggat. Hur störande som helst. När jag va in på din för ett tag sen hade du skrivit typ fem inlägg som inte va med på bloglovin. :( Vet inte va det kan va.

  Svara
  1. Retrolover

   Skrev till Bloglovin och frågade, de hade problem med uppdateringarna från blogg.se-bloggar, men det ska vara löst nu. Hade samma problem med din, fick fem inlägg en dag som inte hade publicerats tidigare. Men nu funkar det kanon!

   Svara
 2. Sabina

  Man kan också läsa via RSS läsare. Har haft (och har fortfarande) Google Reader, men nu ska den snart stänga ner, så måste hitta en ny. Tycker inte att Bloglovin fungerar så bra. RSS läsare däremot tar alla bloggar väldigt bra. Förutom dem som stängt av att man kan läsa fulla RSS-flöden. Men så är det ju på Bloglovin också om jag minns rätt? Att man inte kan läsa hela inlägg hos dem som stängt av det.

  Svara
  1. Retrolover

   Det stämmer, men jag har valt att visa hela mina inlägg via Bloglovin. Jag gillar BL för att det är så enkelt att hålla koll på alla bloggar, dela upp dem efter kategori och avfölja/följa via mobilen.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>