Collegejacka och rosenläppar

Jag köpte ju en collegejacka på Tradera i vintras för någon hundring. Har alltid älskat collegejackor och gillar färgen väldigt mycket. 
 
 
Jag fortsatte på min utmaning och använde en t-shirtklänning från H&M under som funderat på att sälja. Och tänkte att den är väldigt bra att ha. Även om jag inte gillar 90-talsstilen så mycket så funkar den verkligen som basplagg. 
 
 
…synd bara att jag aldrig använder den. Äsch, ska nog sälja! Och ska förresten sälja den blåa omlottklänningen också. Jag behöver plats i min garderob. 
 
 
Matchade med leopardringar och örhängen med ankare på. Och rosarött läppstift, eller rosenläppar som jag skrev i rubriken på blogginlägget. 
 
 
Tycker om att sälja vidare saker som jag aldrig använder. Då kan de ju glädja någon annan! 
 
Collegejacka Tradera, t-shirtklänning H&M, stor leopardring Oasap, liten leopardring Snö, örhängen Deathly Cute
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

En reaktion på “Collegejacka och rosenläppar

  1. Emma

    Ååh. Tack så jätte mycket! Blev alldeles rörd av din kommentar. :) Känns som jag gör ett bra ”jobb”. Hon är att så nöjd hela tiden. :) Kram på dig! <3

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>