En solig dag på Skansen

En solig morgon mötte jag upp min syster och tog en promenad på Djurgården. 
 
 
Helt plötsligt fick vi för oss att gå till Skansen. 
 

 
Vi såg massor av djur, men jag tog mest bilder på den vackra miljön. Skansen är så otroligt fint såhär års! 
 

 
Vädret var helt perfekt för vår lilla utflykt. Blå himmel, lagom varmt och ett underbart ljus. 
 

 
Min vackra syster hade barnvagnen halva dagen. Hon frågade om folk trodde att det var hon som var mamman eftersom hon körde vagnen och jag sa att det gjorde de nog. Då blev hon glad. Fina, fina syster! 
 
 
Leo sov hela tiden. Han var knappt vaken alls den dagen. 
 
 
Camilla bjöd på glass. Glassen var som vanligt jättefin när den kom, men innan jag kom på att jag borde ta kort på den så hade jag hunnit äta typ hälften. Jag fattar inte hur folk hinner ta bild på mat/glass innan de äter den! För mig låter det bara GLUFS och sen efter tio minuter så kommer jag på att ta fram kameran. 
 
 
Efter glassen började vi att promenera hemåt. Camilla skulle nämligen bjuda på middag också! 
 
 
En riktigt härlig dag! 

9 reaktion på “En solig dag på Skansen

  1. MissC

    Hehe det där med att fota mat som tidigare diskuterat…men du fick i alla fall en bild på halva glassen XD, jag är imponerard :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>