Ensamstående föräldrar är mina idoler

Inatt jobbade Kristofer på sjukhuset. Sent igår eftermiddag så fick jag blodtrycksfall, kände svimfärdig och fick feber. Jag skulle alltså vara själv med Leo under natten och kände mig ungefär som att en långtradare kört över min kropp. 
 
Allt började bra, men på natten så fick Leo ont i magen. Vår lilla knodd har ofta ont. Vi har nog provat de allra flesta tipsen och ger honom cirka hundra olika droppar varje dag (känns det som) men inget hjälper. Det enda som funkar ibland är att gå ut med barnvagnen, vilket är anledningen till att jag går 1-3 timmar per dag. Det här ska växa bort av sig själv om cirka en månad. 
 
Så inatt fick Leo ont medan jag låg bredvid och knappt orkade sätta mig upp i sängen. Men såklart så får man krafter från någonstans ändå. Det blev en ganska tuff natt, både för stackars Leo och mig själv. Just nu är jag ganska så slut, men det gör ingenting, för ikväll kommer K att vara hemma och hjälpa till igen. Jag är nämligen inte ensam om det här ansvaret, så jag kommer troligtvis att få sova ikapp det mesta redan till imorgon. 
 
Men ni ensamstående föräldrar. Ni är mina idoler. Hur ni orkar, hur ni tar hand om, ger trygghet, sköter hushåll, drar in pengar…helt själva. NI ÄR TAMEJFAN HELT FANTASTISKA. 
 
Puss! 
 
 
Jag och min minifarbror Leo på Skansen. 
 
Translation: Click on the Google translate bar. 

4 reaktion på “Ensamstående föräldrar är mina idoler

 1. Emelie

  Hej fina! Min leila hade också mycket ont i magen och vi testade ALLT, inget hjälpte förutom att avvakta med d- vitaminer ett par månader tills magen mognat. Bvc får ej rekommendera det men det funkade för oss och under vår och sommar får de i sig d-vitamin endå… Hoppas det läser sig! Stor kram

  Svara
 2. Lotta

  Hej! Vet inte om du provat Windi, pysventil för bebisar. Finns att köpa på apotek och babyaffärer. Vår dotter hade stora problem med kolik och vi testade allt och hittade till slut Windi som då var ganska ny på marknaden (2010). Du kan läsa mer om den här windi.nu
  För vår dotter blev det em fantastisk hjälp, hon sken som en sol när gaserna äntligen kunde komma ut.

  Svara
 3. johanna

  Ja jag håller med. Jag har tänkt så så många gånger när jag varit svimfärdig av trötthet och barnen härjar och man faktiskt har en sambo som säger åt en att jag tar hela natten inatt så du får sova.
  Vem fan gör det för ensamstående.
  Nobelpriset till dem!
  kram till dig du vackra mamma!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>