Favoriter på Urban Outfitters

Urban Outfitters är ett sådant ställe där jag sällan handlar kläder, men desto oftare köper smycken, inredning och  böcker. Därför blev jag lite förvånad när jag hittade en massa fina saker på deras klädesavdelning. Vad hände där? När slutade de att enbart ha 90-talsflirtande klänningar? 
 
Eftersom de få plaggen jag köpt från Urban Outfitters var dyra, men fortfarande håller, så borde jag helt klart gå dit igen och prova dessa plagg. Här kommer mina favoriter, I want it all! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Translation: My favorites at Urban Outfitters right now! 

 

2 reaktion på “Favoriter på Urban Outfitters

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>