Fixa rockabilly-looken billigt!

I det här blogginlägget visar jag hur du, på ett enkelt och billigt sätt, fixar rockabilly-looken. Jag utgår ifrån ett par klädesplagg som kanske redan finns i din garderob, eller är billiga att köpa. 
 
1) Den vita t-shirten
 
En vit t-shirt finns troligtvis redan i din garderob, eller så kan du fynda den för en femtiolapp hos budgetkedjorna.
 
Matcha: Det enda du behöver här är en bandana i valfri kulör. Dessa finns att köpa överallt. Ett tips är att kolla in El Bastardo som har superfina bandanas.
T-shirten passar bra ihop med ett par shorts eller ett par jeans. Gärna med hög midja!
 
 
 2) Den rutiga skjortan
 
En rutig skjorta finns antingen i din kompis/killes/pappas garderob, eller så är det lätt att hitta snygga budgetvarianter på exempelvis H&M. 
 
Matcha: med ett par jeans och gärna en hårblomma. Hårblommor finns ibland hos budgetkedjorna, men du kan också köpa fina på Sivletto.  
 
 
3) En svart skinnjacka
 
En svart skinnjacka finns kanske redan i din garderob, annars kan du fynda billiga second hand på exempelvis Tradera eller Myrorna. Jag själv äger två som jag varierar mellan, i fuskskinn såklart. 
 
Matcha: Det fiffiga med en skinnjacka är att du kan matcha det med allt ovan! Eller så kör du bara på en helsvart outfit med röda accenter som röda skor, röd väska eller bara röda läppar. Eller så drar du på dig en klänning och har jackan ovanpå. Eller så… ja du fattar. En skinnjacka funkar till det mesta!
 
 
Klicka på bilderna för att komma till källan! 
 
Translation: How to create the rockabilly-style. Click on the Google translate bar in the menu. 

2 reaktion på “Fixa rockabilly-looken billigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>