Fröken Frauke presenterar

Imorgon är det dags igen för Fröken Frauke Presenterar! Denna gång firar burleskklubben 4 år, och den gör det med stil. En imponerande line-up med superstjärnor kommer att uppträda och temat för klubben är Fairytale Creatures. Gissar att det kommer dyka upp både magiker, sjöjungfrur och coola katter på Nalen imorgon kväll! Om jag skulle gå så vet jag precis vad jag skulle vara…
 
Önskar så att jag kunde gå, men samma kväll har K spelning så jag blir hemma med vår sjuveckorsbebis. Inte fy skam att bebisgosa en lördagskväll heller, men åh vad jag längtar tills jag kan gå ut och dansa, skåla och tjoa igen. Snart snart snart blir det min tur! 
 
Såhär såg det ut för ett år sedan när jag, Tifa och Caroline var på Fröken Frauke. Temat var Cuba Libre, kvällen var hur rolig som helst och min enda sorg är att jag fick gå tidigt (fast det var av en rolig anledning, hade plåtning med JenHell dagen därpå). 
Ni som ska dit på lördag kommer att ha det super! Skåla, dansa och tjoa gärna lite extra för min skull så ses vi kanske på nästa Fröken Frauke. 
 
 
Translation: Click on the Google Translate bar. 

3 reaktion på “Fröken Frauke presenterar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>