Min ständiga beslutsångest

Min ständiga beslutsångest är…
Lugg eller inte lugg?
 
 
(Denimkjol Daisy Mae/Retrorocket och foto Marcus Gunnarsson). 
 
 
Sist jag klippte luggen var i augusti, vilket innebär att det har tagit 9 månader för luggen att växa en decimeter. Nu kan jag alltså äntligen ha luggen i pincurls, och då blir jag såklart sugen på att klippa den igen. Haha! 
 
Min plan just nu är dock att testa på ljusrosa hår till sommaren och kanske, kanske, kanske klipper jag lugg till hösten igen. Det är 10 gånger jobbigare att ha lugg än att inte ha lugg, men det är kanske 10 gånger värt det? 
 
 
(Foto CJ Bartis, oredigerad bild). 
 
Eller ska jag låta luggen växa och prova rött hår till hösten? Åh, beslutsångest deluxe! 
 
 
Translation: Click on the translate bar in the menu!

12 reaktion på “Min ständiga beslutsångest

 1. Sabina

  Har alltid samma beslutsångest! Kan aldrig bestämma mig. Men jag kommer nog låta luggen vara borta under sommaren. Tycker det är ganska skönt att ha pannan fri då, för det blir så lätt svettigt därunder varma sommardagar. Sen får det nog bli lugg till hösten igen. Trivs så bra i lugg. Du är så fin i båda, så kör på magkänslan!

  Svara
 2. Sanna

  Jag tycker du passar så otroligt bra i lugg!
  Verkligen skitsnyggt!
  Men som de andra sagt, så kan det ju vara kul att variera sig och ha ”pannan fri” i sommar :-)

  Svara
 3. MissC

  Du passar väldigt bra i lugg och det ger en mer rockabilly look men samtidigt så ramar sidbena in ditt ansikte väldigt bra…ligger själv i samma lugg eller inte tankar…

  Svara
 4. Anonym

  Utan lugg eller lägre lugg(till ögpnbrynen) tycker jag! Rosa hår tycker jag dock du ska köra på

  Svara
 5. Candy Dollheart

  Lugg, lugg, lugg! Jättefint utan lugg också men lugg är ju alltid lugg (haha hur många gånger har jag SKRIVIT det ordet i detta inlägg nu?^^) och själv har jag helt gett upp eventuella planer på att någonsin ha något annat än lugg, join luggcrew:)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>