Min vecka i bilder

Här kommer den senaste veckan i bilder igen! De flesta av bilderna finns på Instagram, vill ni följa mig där så heter jag @retroloverblog. 
 
Innan jag blev gravid så var det någon som sa att man inte hinner med någonting alls när man har bebis. Inte ens baka scones. 
Såatteh. Ja. Jag blev tvungen att baka scones. 
 
 
Finfrukost med scones, apelsinjuice och kaffe. (Och JA – Leo var vaken hela tiden). 
 
I onsdags hade jag en dag när jag fick lite egentid. Då passade jag på att prova klänningar på Beyond Retro. 
 
 
En Kawaii-dröm som nästan fick följa med hem ändå fast den inte är min stil. Tyckte jordgubbarna var så fina! 
 
Såhär såg jag ut, en favoritklänning med tusenskönor, Converse och skinnjackan. Tyvärr lider den där klänningen av för-kort-syndromet så jag måste nog sy på något slags kant längst ner. Den smyger sig nämligen upp sakta med säkert och sedan går man där utan att man märker det med strumpbyxeröven till allmän beskådan. Hehe! 
 
 
I fredags så lunchade jag med Jonas, trummisen i mitt förra band. (Jag har ju glömt att berätta att jag slutade i bandet strax innan förlossningen! Det var ett spontant beslut som grundades mycket på stresshormoner, men det hade nog blivit svårt att repa 2 gånger i veckan med en knodd som vill äta varannan timme dygnet runt). Vi åt, snackade om allt och strosade till Nytorget. 
 
 
Jonas köpte glass åt oss (tack igen!) Vi provade Daim Strawberry Dream och den var en dröm.
Galet god, betyg 5 av 5! 
 
 
I lördags stressade jag iväg tidigt på morgonen. Jag skulle nämligen träffa Bella vid Midsommarkransen och var helt säker på att jag skulle bli sen. 
 
 
Jag hann dock knäppa en bild från Liljeholmsbron. Vackert väder!
 …men sen blev jag såklart inte eftersom det inte tar 1,5 timme att ta sig till Midsommarkransen. (Evig tidspessimist). Så jag satt i en park en halvtimme och väntade på Bella. 
 
Hit skulle vi! 
 
 
Men det får bli ett annat inlägg! 
 
På kvällen satt jag och njöt på vår fina balkong. Sedan gick K iväg och spelade med sitt band medan jag såg världens kanske sämsta film – Kate & Leopold. Den var så dålig att det var konstigt att jag såg klart den. 
 
 
Netflix brukar rekommendera filmer efter att man har tittat på något, ni vet ”du kanske också gillar…?” 
Rekommendationen från Netflix efter att ha sett Kate & Leopold var… 
Polisskolan 2.
Säger väl allt. Haha! 
 
I söndags var det mors dag och jag blev firad av Leo med dessa vackra blommor (sponsrade av hans pappa). 
 
 
Liljorna doftar så gott i köket just nu och jag fick även ett kort med där det står att jag är världens bästa mamma. Fin han är den där Leo.
Det var min vecka i bilder! 
 
Translation: Click on the Google translate bar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>