Min vecka i bilder

Här kommer den senaste veckan i bilder. En del av bilderna finns på Instagram, vill ni följa mig där så heter jag @retroloverblog. 
 
Tittade förbi Kungsträdgården i sista minuten innan körsbärsträden blommade över helt. 
 

 
 
Postade brevet till Skatteverket med Leos namn i. Nu är han officiell! Använde såklart de finaste frimärkena jag kunde hitta. 
 
 
Gjorde ett barnvagnsbesök på Sivletto
 
 
Hittade ett fint skärp med ankare på som fick följa med hem. Hittade hundra andra fina saker som inte fick följa med hem pga är inte miljonär. *gråter blod* 

 
 
Visade upp hur jag såg ut när jag tog studenten på Instagram. Här får ni se på Johanna år 2004! 
(Det där är min naturliga hårfärg förresten ifall någon undrar!) 
 
 
En morgon ”råkade” jag klippa mig själv. Med en kökssax. Haha! Beställde tid hos Retroella som lovade att fixa det. Önskar jag kunde säga att det var första gången, men tyvärr inte. Kan inte ansvara för mina handlingar när jag är ensam i ett badrum med en sax.
 
 
Igår åt jag sushi-lunch i solen med fina Robin. Stressade dit pga busskort som gått ut, bussar som inte gick, hissar som var sönder osv. Kom dit i tid ändå, men varm, rufsig och svettig. 
 

 
Robin hade på sig ett par skor som jag också äger. Det var hon som hade dem först, men det var såklart lugnt att jag köpte likadana. Älskar sånt!
Tycker det är så tråkigt när folk säger saker som ”nej, det där är min t-shirt”. Vårt samhälle massproducerar kläder och skor. Det finns alltid någon som har samma t-shirt som du har, varför inte dela med dig av dess snygghet med en kompis?
 
 
Sedan gick jag och K en promenad med Leo. Hela vägen upp till toppen av Hammarbybacken. Vi släpade alltså upp barnvagnen längs en grusgång i stekande sol. True story, här har ni bildbeviset. 
 
 
En riktigt fin vecka!
 
Translation: Click on the Google translate bar. 

3 reaktion på “Min vecka i bilder

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>