Mors dag

Grattis alla mammor på mors dag! Och ett extra grattis till min egen älskade mammi.
I år är det min allra första Mors dag. Jag är själv mamma nu till en underbar liten kille. Och det måste ju firas!

Bad därför Leo om frukost på sängen. Sa att det förtjänar jag efter att ha kånkat på dig i nio månader och krystat fram dig efter 12 timmars värkarbete. Han dreglade instämmande. Så jag lade honom ifrån mig och väntade. Och väntade lite till. Han bara låg där på rygg och såg trött ut. Efter en dryg timme insåg jag att han inte ens skulle försöka ta sig till köket. SUCK!

Så då gjorde jag frukost själv och tänker fira mig själv med att köpa något fint. Fast det finaste jag har är förstås den här lilla blöjrumpan.

Translation: It’s mother’s day in Sweden today!

5 reaktion på “Mors dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>