När man inte har plats

Vi köpte vår tvåa för lite drygt ett år sedan. Tre månader senare var jag gravid – och överlycklig. Men vart skulle vi egentligen ha el knoddo när han blev större? För att inte behöva flytta direkt så bestämde vi oss för att göra om vår klädkammare till ett provisoriskt litet barnrum på 5 kvadratmeter. Detta kommer göra så att vi kan bo här lite längre än vad vi skulle annars. Den enda som sörjer lite i hjärteroten är jag. För vart ska jag då ha alla mina fina klänningar? 
 
Mer än hälften av min garderob hänger just nu på en klädstång inne i klädkammaren. Jag som alltid har drömt om en walk in closet ska nu tränga ihop mig på en liten yta i vårt vanliga sovrum. (Fast det var självklart en ännu större dröm att skaffa bebis). 
 
Men så kom jag på lösningen! KLÄDSKÅP. Ända sedan jag läste Narnia så har jag alltid velat ha ett klädskåp. Helst ett med små lönnfack eller ett som är en dörr till en annan värld (ja, jag är en fantasynörd), men ett vanligt duger det med. 
 
Här får ni lite klädskåps-inspiration! Klicka på länkarna för att komma till källan. 
 

 
Ps. För er som undrar – klädkammaren har ventilation och vi kommer att sätta in ett litet fönster mot vardagsrummet så det blir naturligt ljus där inne. Leo kommer säkert stortrivas på sina 5 kvadrat! Men han är ju inte ens en halv kvadratmeter själv så han får nog fortsätta att bo hos oss i ett par månader till. 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu! 

4 reaktion på “När man inte har plats

  1. Emely Tuväng

    Vad smart!
    Det var precis samma här.. fast ännu ”värre” flyttade hit 1 augusti och bara två veckor senare fick vi veta att jag var gravid! Galet typiskt! Nu bor vi alltså jag, sambo, katt, min son på deltid (så han har ett eget rum och vi sover i vardagsrummet) och dottern! Men det går, bara man har bra inredningsknep! :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>