Sivletto-besök

I veckan så var jag och Kristofer på Sivletto, butiken på södermalm i Stockholm. K skulle klippa sig så vi packade ner Leo i vagnen och drog iväg. Ni som har varit där vet säkert att det går en liten vindlande trappa ner till butiken där en barnvagn omöjligt får plats. Men det enda vi gjorde var att säga till så fick vi komma in genom garaget. Hur smidigt som helst! 
 
 
Leo älskar att åka vagn och sover mest hela tiden när han gör det. Så var det även den här dagen, så jag passade på att kamma igenom butiken från ena änden till den andra. 
 
 
Barnkläderna från Rockefella var sjukt fina. Önskar att Leo var lite äldre, då skulle jag ha köpt den här jeansjackan till honom.
 
 
Jag hittade otroligt fina kjolar från Emmy Design. Varenda en vore perfekt i min garderob. Favoriten var såklart den prickiga. Älskar prickar! 
 
 
Sedan blev jag kär i denna cardigan från Jumperfabriken. Jag har ju redan en kofta med ankare på, men visst behöver man två? Visst?
 
 
Den ljusgula vintage-klänningen som jag såg på vår bloggträff i höstas hängde kvar. Ingen med 60-centimeters midja hade norpat den. 
Förresten borde vi ha en ny bloggträff snart! Det var så galet roligt sist. 
 
 
Jag såg ett bekant ansikte på en hylla. Varje gång jag ser den där bilden så blir jag grymt sugen på att klippa lugg igen! 
 
 
Jag tittade på hårblommor gjorda av Rock-a-lilly. De var som små konstverk allihop! 
 
 
Sedan bjöd de på kaffe! Vilken lyx. Starkt och gott och precis vad jag behövde. Tack! 
 
 
På en klädstång hängde spännande nyheter. 
 
 
Bland annat den här fina klänningen. Sailor style! Den där rutiga var också fin. Ja herregud. Om jag var miljonär skulle jag ha köpt hela butiken. 
 
Men det jag till sist fick med mig hem (tack vare en fantastisk tjej i kassan) var ett skärp. 
 

 

Ett SKÄRP med ANKARE på! Åh åh åh så fint. En outfit-bild med denna goding kommer upp inom kort.
(Kristofer köpte förresten en gubbkeps med ankare på också. Tror att jag påverkat honom i positiv riktning där. Blev nästan lite stolt). 
 
Risken finns att jag börjar hänga varje dag på Sivletto nu när jag är mammaledig. Säger bara det. Over & out! 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 
 

15 reaktion på “Sivletto-besök

 1. Emma - Blue Masquerade

  Ja just det de där trapporna ja. Första gången jag va där va med syrran och barnvagn. Det gick ju smidigt att gå bakvägen också då dom va så trevliga och hjälpsamma trotts att vi inte handlade nåt. :)
  Åh vad jag är sugen på att gå till såna här butiker just nu! Till sommaren blir jag mer sugen på att klä mig i mer rockabilly-stil med fina klänningar och hårblommor mm. Behöver lite nytt till denna sommar tror jag. :) Eller jag kan gå i evigheter och bara titta njuta och hänga där också. ^^ Jag är lätt på en bloggträff (om det matchar in när jag är ledig förståss). :)

  Svara
  1. Retrolover

   Du är en person som verkligen passar i rockabilly-stilen, sjukt snyggt på dig ju! Bloggträffen får vi försöka få till en helg som så många som möjligt kan, och du är såklart prio eftersom du missade sist :)

   Svara
  1. Retrolover

   Jaaaa bloggträff!Hehe menar du den gula? Finns en självklar anledning till varför jag inte har köpt den: JAG HAR EJ 60 CM MIDJA. Innan preggo hade jag 65, nu har jag 72 och så får vi se ifall det landar på 65 igen eller ej. Men 60 får jag nog aldrig, fast lika glad för det är jag tralala :)

   Svara
 2. Fröken Kärolajna

  Ibland är det lite tur att jag är lite för fattig, för tjock och bor för långt ifrån Stockholm för annars hade jag bott i den där butiken. Nedför en trappa man tror att man ska fastna i, och så är man i himmelriket!

  Svara
 3. Emma - Blue Masquerade

  Svar: Jaså? Tycker du? Tycker jag lätt ser för snäll ut när jag försöker ha lite mer rockabilly-stil. Svårt att hitta en bra balans ibland. Men jag försöker. ^^ Det gäller väl att inte glömma den där extra döskallesmycket eller svarta skinnjackan som pricken över iet. ;D
  Ja mitt jobb gör ju att jag är upptagen varannan helg… :/ Men nu framöver är jag ledig fre 31/5 t o m mån 3/6, Sen har jag semester midsommarveckan plus de två efterföljande veckorna. :)

  Svara
 4. sara

  Älskar Sivletto :)
  Rock-a-lilly blommorna är ju to die for! Blev ju helt kär i den med lila och vita liljor. Mums ;)
  Bloggträff vore kul igen !

  Svara
 5. BabyPeaches

  Jaa men nu när du säger det så minns jag faktiskt att du sa det redan då, när vi var där.. Så typiskt! Tur att det finns mer snygga ting ;)

  Svara
 6. AFA Försäkring

  Hej!

  Jag jobbar med uppsökande kundtjänst för AFA Försäkring och såg att du skriver att du är föräldraledig.

  Du kan ha rätt till en försäkring som ökar pensionsinbetalningen under föräldraledigheten om du är privatanställd arbetare på en arbetsplats som har kollektivavtal (och 90% av alla anställda i Sverige täcks av kollektivavtal).

  Här kan du läsa mer om vår föräldraförsäkring: http://www.afaforsakring.se/foraldraforsakring

  Ring oss på 0771-88 00 99 mellan 8-17 på vardagar så kan vi hjälpa dig vidare.

  Vill du veta mer om uppsökande kundtjänst och hur vi hittade dig kan du läsa det här:
  http://www.afaforsakring.se/uppsokande_kundtjanst

  Vänliga hälsningar
  Gustav
  AFA Försäkring

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>