Tävling: Ge bästa tipset – avslutad!

Klänning Daisy Mae. Foto: Marcus Gunnarsson. 
 
Tack så otroligt mycket för era tips! Det var helt galet kul att få läsa lite om vad ni vill läsa om och ni gav mig även massor av inspiration. Jag tänkte först att jag skulle sammanfatta lite vad ni tyckte. 
 
Flera av er sa att inspirerande bilder inte var intressant alls, medan andra tyckte att det var kul. Jag tolkar det som att ni tycker att jag ska ha inspirerande bilder ibland, men inte för ofta. Det går i linje med vad jag själv känner, jag är redo att ta bloggen till nästa steg och fota mycket mer själv med min nya systemkamera. 
 
Många tyckte att jag skulle skriva mer om min vardag, och lite mer bebisliv efterfrågades av några. Jag ska försöka göra detta, men inte på en för detaljerad nivå. Gillar nämligen att behålla min mystiska aura lite grann, hehe! Plus vill vara försiktig med att inte exponera Leo på ett sätt som inte känns bra för honom när han blir större. Därför tar jag det lite lugnt med bilder på honom tills jag känner att jag hittat rätt nivå. 
 
 
De flesta verkade gilla shoppingtips så mer sånt kommer. Även inredning kom upp som önskemål, och gärna bilder från mitt hem vad jag förstod? Det kommer det med! 
 
En person ville att jag skulle återuppta kategorin 50 dagar ur mitt liv, och jag blev så himla glad att jag skrev två såna inlägg på en vecka, om min galna mellanlandning på Philadelphia Airport och om svartsjuka. Jag gillar verkligen att skriva som ni märker, men retro/rockabilly är ju vad den här bloggen handlar om, så det kommer att fortsätta vara fokus på det! 
 
Nya idéer som ni gav mig:
Frisyrtips
Sminkguider
Mer om events
Feminism och 50-talslooken
Hur man fixar en rockabilly-look 
Videos
…allt kommer att komma, så håll utkik! 
 
Så vem var det då som vann?
Det gjorde personen som skrev den här kommentaren: 
Jag läser helst om vardagsliv, bebisliv, shopping och inredning. Inspirerande bilder kan jag klara mig utan. :) om det ska vara inspirerande bilder ser jag hellre att det är inspirerande bilder på dig eller ditt hem, inte på random tjejer.
 
Motivering: Rakt på sak. Tack och grattis till en tjej som också heter Johanna
 
Och tusen tack igen till er för alla kommentarer! Har jag sagt att jag har världens bästa läsare? Puss! 
 

6 reaktion på “Tävling: Ge bästa tipset – avslutad!

 1. Ronja olofsson

  Tjänna, älskar verkligen din blogg!
  måste fråga vart har du köpt den tröjan med körsbären på? tacksam för svar kram

  Svara
  1. Retrolover

   Ja det gjorde det! Förlåt, har haft så himla mycket den här veckan. Ska skicka din brosch nu i dagarna, så håll utkik! :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>