Tävling: Ge bästa tipset!

Jag märker att ni läser eftersom statistiken pekar uppåt hela tiden. Men vad vill ni egentligen ha mer respektive mindre av på bloggen? 
 
Mer/mindre…
Inspirerande bilder?
Shopping?
Bebisliv?
Outfits?
Smink och hår?
Politik?
Filmtips?
Inredning?
Vardagsliv?
 
Ja…vad?
 
En dödskallebrosch från Deathly Cute till personen som ger bästa tipset! Och var ärliga nu, ni vinner inte om ni skriver ”ALLT ÄR SKITBRA”. Jag vill verkligen veta vad ni tycker! Så tipsa på, tävlingen stängs klockan 00.00 på fredag. 
 
 
Translation: What do you want to read about on my blog?

25 reaktion på “Tävling: Ge bästa tipset!

 1. Johanna

  Hej!
  Jag läser helst om vardagsliv, bebisliv, shopping och inredning. Inspirerande bilder kan jag klara mig utan. :) om det ska vara inspirerande bilder ser jag hellre att det är inspirerande bilder på dig eller ditt hem, inte på random tjejer.

  Svara
 2. Li

  Jag tycker om dina outfits bilder, gärna lite tips & trix på snygga 50-tals / retro frisyrer/smink som du gör. Även om din vardag, innehållande inredning, bebis & allt som hör din vardag till

  Svara
 3. rockaholicdoll madness

  Smink/hår outfits och insperationsbilder och shopping tips.Helt klart det som gjorde att jag fastnade för din blogg.Lite vardag med bebin får gärna ramla in mellan varven för att få den mera levande.Även gaddningar både dina egna pch sådant du gillar.Alla har vi så olika smak och det inspirerar.Shoppimg tips på bra sidor m.m.Kort sagt även det som är DIG det är det du ska skriva om.Det du ggillar :)

  Svara
 4. Helena

  Jag vill bli inpirerad till mode och inredning men framförallt hår och smink! Tips och trix för att få rätta rockabilly looken :) Jag gillar att du lägger in mycket bilder, hellre det än vardagsliv om jag får säga!

  Svara
 5. Bella

  Vore kul om du utgick från en inspirationsbild eller två och satte ihop ett collage på kläder/accessoarer/etc (som finns i butik nu) på det du gillar mest i de bilderna. Fixa stilen, typ! :)

  Svara
 6. Malin

  Älskar när du lägger upp tips på lite rockabilly/50 tal stil i budgetbutiker så som HM, Ginatricot osv! :) Hår och smink är ju alltid intressant det med! ;)

  Svara
 7. Ulrica

  Smink å hårtips ala 50 tal :). outfits gärna m köplänkar eller budgettips om plagget är dyrt.
  Eller tipsa om andra Rockabilly/ 50-tals bloggar. Annars vet jag inte fler tips.

  Svara
 8. Alice sjöstedt

  Skulle tycka det var väldigt roligt med videor (kanske sminkvideo/hårvideo/modevideo mm)! Allt med mode/inredning/smink/hår osv gillas starkt!!

  Svara
 9. Doris

  Jag gillade de där ”50 dagar ur mitt liv”-grejen. Du skriver med sån inlevelse och humor, och sånt tycker jag är det absolut roligaste att läsa! :) Så om den kategorin hade gjort en comeback hade jag blivit jätteglad!

  Svara
 10. Fanny

  Hej, jag är en 17 årig tjej som även jag gillar rockabilly/50tals stilen och tycker din blogg är väldigt rolig och bra.
  Jag vill gärna se mer av dina outfits och gärna någon video eller förklaring på fina rockabilly frisyrer.
  Skulle även vilja se lite inredning med rockabilly stuk.
  Gärna tips på även lite billigare rockabilly kläder (eftersom allt är så dyrt och jag är 17 år med studiebidrag, hehe)
  Din blogg är inspirerande och gör en glad, you go girl!

  Svara
 11. BabyPeaches

  Jag tycker att din blogg har ett väldigt bra upplägg. Man får hänga med i din vardag, du bjuder på dig själv, man får snygga outfits och även tips på roliga saker. Det jag skulle vilja se lite mer av är tips på enklare rockabillyfrisyrer (som går att ha till vardags) och lite härliga budgetfynd, som flera andra redan sagt!
  Kram!

  Svara
 12. A

  Hjälp! Ta bort min kommentar med blogglänken så fort som möjligt, vill vara anonym!! :O

  Här är kommentaren:

  Mer: Skulle vara hemskt roligt att se/läsa mer om din vardag, alltså vad du gör på dagarna. Även festkvällar såklart :D

  Mindre: Det enda jag oftast bläddrar förbi är inspirationsbilderna.

  Jag tycker annars helheten är mycket bra som det är :)

  Kram!

  Svara
 13. Heidi

  Jag har fastnat här på din blogg, och tycker den är bra för den är inte så intensiv. Det är liksom inte ”det här åt jag till frukost, sen gick jag ut med hunden, lillen har bajsat fyra gånger idag” osv osv. Du är mer subtil, lite mystisk, kan visa detaljbilder som en liten sneak peak. Sen älskar jag när du visar dina outfits, du är så himla fin och söt och passar i retrostilen! =) Även om stilen inte passar på mig så gillar jag ändå att läsa om den!

  Gärna lite mer bebisbilder ;)

  Svara
 14. Jossan

  Din blogg har jag fastnat för att du har en fin vintage-look och med din inredning. Jag skulle föredra mer outfits, smink & hår, inredning och även vardagsliv. Tycker inte det är fel eller tråkigt att läsa om det andra, men mindre intressant om jag säger så… Inspiration skulle vara kul om det kom t.ex. bilder på dig eller något du fotat själv. Lägg gärna upp lite under kategori bebisliv också – så kul att se en liten plutt liga och le:) Haha nu sitter jag här och typ rabblar på om allt men skulle också vilja läsa lite om shopping. Det blev inte så mycket jag inte ville läsa om…

  Ha en fortsatt bra vecka!
  Kram Jossan

  Svara
 15. Louice

  Jag kanske ska börja med att säga att jag INTE är en bloggmänniska. Jag har liksom aldrig fastnat för grejen. MEN- när jag hittade din blogg då jag surfade efter härliga inspirationsbilder på 50-talskläder och smink/hår, så fastnade jag!

  Jag gillar hela det mysiga, lite privata du blandar in- det är ju ditt liv liksom ;)
  Men jag vill ha MEEER bilder, det behöver inte vara på dig- det kan dina favoritbilder som du hittat genom åren. Jag bara älskar alla prylar, sminket, glamouren, inredningen, kläderna.. Ja du fattar. Du är ju Retrolover!

  Nu är ju faktiskt våren här på riktigt så jag ser fram emot att få följa med dig ut när du luftar kjolar och tår :)

  Mer mer mer!

  Ha det underbart!

  Louice

  Svara
 16. Desirée

  Inspirerande bilder vad gäller både bebisliv och inredning, alltid lika roligt att se vad andra gör och ibland flackar inspirationen och då är det kul att inspireras från någon som liknar en själv!
  Shopping är också roligt, kan ju blandas på många olika sätt, skriv ut priser tips var man kan köpa dem och extraerbjudanden etc.
  Inspirerande bilder? Och tillsammans med detta kan du ju varva lite smink och så! Tycker din blogg är en härlig blandning och det är just därför jag återkommer:)

  Svara
 17. Anna

  Jag tycker att din blogg är fantastisk. Som någon skrev här ovan så är jag ingen person som läser bloggar, men din är annorlunda. Inspirerande, rolig, vacker och dessutom mycket fokus på 50-tal och rockabilly vilket jag älskar.
  Det jag på sista tiden funderat mycket kring är folks ifrågasättande kring 50tal, rockabilly och feminitet i koppling till genus och jämställdhet. De verkar tro att detta står i kontrast till varandra? Detta skulle jag älska att läsa om (och älska att andra fick läsa om) eftersom jag upplever att du verkar ha sunda, feministiska värderingar, ett öga för det estetiska och dessutom en bred läsargrupp. Heja dig! :)
  Och ja just det: jag skulle bli tokglad för tips på roliga ”rockabilly-events” i stockholmstrakten. Typ partyevents eller som Burleskloppisen. Bor inte i stockholm men i närheten och det händer ju så mycket mer i Stockholm. Tråkigt bara att alltid uppleva det i efterhand genom folks bilder på nätet.. :)
  Tack för en trevlig blogg!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>