Victory rolls och randig kofta

Jag fortsatte utmaningen att använda saker som jag funderar på att göra mig av med. Denna gången en randig kofta som jag aldrig har använt och köpte alldeles för dyrt från Tradera.
(Traderatips: Kolla ALLTID frakten, koftan var en tia, frakten var nästan hundra. Inom Sverige. Jag = grundlurad). 
 
 
Har ni sett serien Land Girls? Hur bra som helst, måste ses! Land Girls kallades kvinnorna som gick med i Women’s Land Army i England under andra världskriget. De hjälpte på olika sätt till att vinna kriget. 
Jag fick en Land Girls vibb av min outfit, därav posen. 
 
 
Jag gjorde en kreativ variant av victory rolls i luggen, satte upp resten av håret och täckte med en sjal. 
 
 
Koftan då? Den är fortfarande inte någon favorit. Konstigt, eftersom jag gillar randigt och gillar färgkombinationen rött + blått. Kanske för att jag blev så lurad? Eller för att den känns lite för ”murrig” för att vara en Johanna-kofta? Hm…
 
Kofta Tradera, t-shirt H&M, kjol second hand, sjal vintage, örhängena var en gåva. 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu.

7 reaktion på “Victory rolls och randig kofta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>