Bloggpremiär!

Dags för bloggpremiär för mor-och-son såhär på Sveriges Nationaldag! Som ni ser är det våra sailor-outfits som jag köpte innan förlossningen. Passar perfekt!
Jag tog en hel serie bilder och fick kämpa med mig själv för att bara behålla 10 stycken. Så söt tyckte jag att Leo var på allihop. Man har ju liksom på sig mammaglasögonen hela tiden, så oavsett vad Leo gör så tycker jag att han är söt. Därför har jag ca 400 bilder av honom på datorn just nu. Jepp.
 

 
Idag ska vi till Strängnäs och fira med lite släkt. Första gången jag faktiskt firar Sveriges Nationaldag, är lite dålig på det. Men kul ska det bli! Ha en kanonfin dag allihop, puss på er!
 
Translation: Click on the Google translate bar. 

9 reaktion på “Bloggpremiär!

  1. Candy Dollheart

    Ooooooh vad fina ni är! Så himla sött:)
    Sv: Tack:) Jamen seee det är ju helt grymt! Oh vad bra vi är:) Jag hoppas verkligen att fler och fler vågar se och tro på en förändring, att det inte behöver vara som det varit tidigare utan att det faktiskt kan bli BRA. Sedan tycker jag att det mesta ÄR svart eller vitt men det ligger jag oftast lågt med hahahaa…

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>