Bucket list

Blev inspirerad av Nickolina att göra en bucket list. En bucket list är en lista över saker man vill göra ”before you kick the bucket”, alltså innan du dör. Fast döden tycker jag låter så tråkig, så min lista består av saker jag vill göra innan jag fyller 80. Sedan när jag är 80 så gör jag såklart en ny lista!
 
1. Resa
 
Tre drömresor:
Australien/Nya Zeeland
Japan (samtidigt som the Cherry Blossom Festival)
Köra från östkusten till västkusten i USA (och se San Fransisco, den enda storstaden på västkusten jag missat)
 
 
2. Personligt
 
Bo utomlands en tid (ett par månader)
Ta körkort
Tatuera mig så fort jag ammat klart
 
 
3. Sportigt
 
Ta dykcert
Lära mig att surfa
Testa att skjuta pistol på en bana
 
 
4. Pyssligt
 
Spela in min musik
Ha pastellrosa hår
Sy en klänning  
 
 
5. De största drömmarna
 
Simma med delfiner
Skriva en bok
Bli antagen till Hogwarts
 
 
Vad står på er bucket list? 
 
Translation: Click on the Google translate bar. 

9 reaktion på “Bucket list

  1. Eva

    Halloj
    Råkade av en slump komma in på din blogg. Kul läsning och fina bilder. Det där med bucket list lät riktigt skoj, en har väl alltid tänkt på saker som en vill göra innan en trillar av pinnen, men aldrig tänkt på att göra en lista på önskningarna. Så det ska jag banne mig göra. Har haft bloggtorka ett tag så nya idéer är alltid välkomna:) Önskar dig en fortsatt trevlig midsommar helg.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>