En liten uppoffring

Idag kunde jag inte hålla mig. Jag blev tvungen att beställa den här fina koftan. Månaden har inte ens börjat och jag ligger redan på minus på min budget. Men det är förhoppningsvis värt det när jag får den hem till mig.
Kärlek vid första ögonkastet! 
 
 
Translation: I just ordered this lovely cardigan. It was not in my budget, but it’s a worthy sacrifice to eat noodles for a while. 

11 reaktion på “En liten uppoffring

  1. Emma - Blue Masquerade

    Åh gud en så söt!! Skulle också köpt den på en gång om jag visste att jag kände mig bekväm i så mycket söta färger på en gång. ^^
    Vet du, jag va inne i Collectif butik på Camden i London i våras. Det va så mycket snygga saker där! Jag ville verkligen ha allt! Hade sån beslutsångest att det slutade med att jag inte köpte nånting där… Tror du jag ångrade mig…

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>