En supernojjig morsa

Den store Gatsby var riktigt bra. Snygg, välspelad och inspirerande. Jag hade en fin kväll i biomörkret med tre fantastiska vänner, läsk och tuggummi (älskar tuggummi). Allt var helt perfekt, om man bortser från en liten detalj. Ett sms som inte besvarades. 
 
Om jag bara hade fått svar på sms:et jag skickade klockan 18.15 så hade jag nog njutit för fullt av filmen, men tyvärr så hade jag sedan 50% av uppmärksamheten på bioduken och 50% på mobilen. Fyra sms senare (utan svar) så var jag övertygad om att Leo låg på sjukhus och att Kristofer inte hade fått tag på mig för att hans mobilbatteri hade dött och han kan inte mitt telefonnummer utantill och HERREGUD JAG HAR JU DOLT MITT TELEFONNUMMER FRÅN ENIRO HUR SKA DE NU FÅ TAG I MIG OM MIN SON LIGGER PÅ SJUKHUS osv. Jag tvingade mig själv att kolla på filmen, intalade mig själv att jag var löjlig, men i bakgrunden gnagde ändå oron vidare.
 
Klockan 20.40, direkt när filmen slutade, ringde jag K och fick svar. Allt var såklart hur bra som helst, Leo hade ätit allt ur nappflaskan och låg nu och sov sött i sängen. Kristofer hade såklart inte sett mina sms och därför inte svarat. 
 
Innan så tänkte jag att det var bra för Leo att öva på att vara ifrån mig. 
Men på vägen hem så slog det mig.
Det är jag som behöver öva på att vara ifrån honom. 
 
Klart slut från en supernojjig morsa som är redo för hispan. 
 
 
Translation: Click on the Google translate bar. 

4 reaktion på “En supernojjig morsa

 1. "Frasse"

  Nej du är inte supernojjig! Hur väl känner jag inte igen detta!!! Tyvärr så han Janne inte bättrat sig under åren. Undrar hur många av mina biobesök och tjejfester som har blivit sabbade av min ”nojjighet” som bara har orsakats av att han inte kan svara på sms?!! Han tycker såklart att det bara är mitt fel. Men varför är det så svårt att svara på ett sms när man sitter hemma vid en sovande bebis? Morr. Tur att Dag är 13 nu så han kan svara själv på sms:en.
  Du får drilla Leo så han kan svara själv om inte pappa kan :) hehe – tiden går fort! Stor kram till dig och tack för dina fina inlägg. Läser din blogg regelbundet.

  Svara
  1. Retrolover

   Fast nu försvarar jag faktiskt Kristofer med att Leo hade ont i magen = skrik = svårt att kolla telefonen. Så lagom till att han hade matat, bytt, tröstat och lagt Leo så var filmen slut. Tack för att du läser, blir så himla himla himla glad av det! <3

   Svara
  1. Retrolover

   Åh vad spännande med imorgon! Ska hålla tummarna som fanken. Det kommer att gå jättebra! Kram

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>