Mer rosa hår + filmkväll!

Kommer ni ihåg när jag skrev om mina favoritfilmer i highschool-genren? Min kompis Malin rekommenderade Sista natten med gänget till mig – en film jag faktiskt missat. Men ikväll ska vi se den! Jag ska alltså vara barnledig ikväll för en filmkväll hos Malin. Ska bli hur mysigt som helst. 
 
Igår var jag en sväng på Sivletto och kom därifrån med ett riktigt fint köp. Ska visa senare! 
 
Förresten lovade jag ju fler bilder på mig i rosa hår. Det kommer, men till dess att jag riggat upp kameran för en outfit-bild så får ni se ett gäng mobilbilder. 
 

 
Den sista bilden har ni som följer mig på Instagram redan sett. Den är tagen lite ovanifrån för att visa upp att jag äntligen blev nöjd med mina victory rolls. Eller Wolverine-frisyr som min pojkvän alltid kallar det. Haha! Hade aldrig tänkt på att Wolverine hade victory rolls innan. 
 
 
…tyyyyp samma frilla…hehe! 
 
Ps. Heter @retroloverblog på Instagram om du vill följa mig där. Ds.
 
Translation: Click on the Google translate bar!

4 reaktion på “Mer rosa hår + filmkväll!

 1. Agnes

  Grymt snyggt!

  Svar: Liams lektält kommer ifrån märket Kids Concept som har massor med fina att välja mellan. Just hans är köpt på Barnparadiset.se :)

  Svara
 2. Eva

  Hoppas du gillade filmen. Sista natten med gänget tillhör en av mina favoriter. En annan film jag kan rekommendera är Lost boys ifall du inte sett den.

  Hälsningar Eva

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>