Premiär: barnvakt

Just nu är det premiär: barnvakt. Jag och Kristofer är på bio för första gången sedan Leo föddes. Gissa hur nervös jag är????!!!!
Men han är i bra händer, med sin mormor och sin moster som han känner bra. Så jag ska försöka njuta nu av filmen. Iron Man 3!

Translation: We’re at the movies for the first time and have a babysitter for Leo! Extremely nervous, but he’s in good hands.

10 reaktion på “Premiär: barnvakt

 1. Emely Tuväng

  Alltid läskigt första gången!! Dock går det aldrig över, det blir bara lite bättre. ;) Jag tyckte Iron man 3 var helt okej, hoppas ni med tycker det och har det skoj! :)

  Svara
 2. Victoria

  Hej Johanna! Tack för en fantastisk blogg och härliga bilder!:) Tänkte kolla med dig: har du några bra singeltips till oss Bridget Jones-tjejer som inte riktigt har koll på spelet? Framför allt, vad kan du råda oss som väntar på sms i onödan eller som hör av oss ständigt till en kille vi är intresserade av utan att få svar eller samma respons tillbaka? Och hur ska man få en kille att vilja ta en på allvar och inte bara som ett one-night-stand eller en fling?

  Vore intressant att veta vad du tycker/tänker kring frågan:)

  All lycka och kärlek till dig och din familj!<3

  Kram,
  Victoria *blink*

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>