Pretty in pink

Snart är det dags! Jag har suttit i timmar på Pinterest och letat rosa hår-inspiration. Just nu är min enda fråga till er:
Har ni något tips på en rosa toning som man kan tvätta ur?
 
Min frisör rekommenderade chalks eftersom många rosa toningar lämnar röda pigment kvar i ett platinablont hår. Så om ingen annan har något bättre tips så blir det chalks och så får vi se hur länge det håller. Men ändå! Lyckan att få ha rosa hår!!! 
(Igen). 
 

 
Translation: Soon it’s time for me to try out pink hair again! 

10 reaktion på “Pretty in pink

 1. Retrophilia

  Jag färgade hela håret med stargazers baby pink, blandade ut det med lite balsam för en svagare nyans. Färgen tvättades ur efter ca 2 tvättar. Så den toningen kan jag rekommendera om man inte vill ha rosa hår permanent :)

  Svara
 2. Ronja

  Enligt min erfarenhet så är det lättare med de rosa färger som går åt det lite lila håret, blåa pigment är inte lika jävliga som röda. Jag håller med Retrophilia här ovanför, blanda ut det med balsam. :)

  Jag tror att Directions Flamingo pink ska vara lätt att få bort, nu har jag inte använt den själv men dark tulip (enligt mig och mitt hår) var lätt att få bort, den blev knallrosa på mig och inte alls lila lila/röd som den var på hårkartan… directions carnation pink är INTE att rekomendera, den är alldeles för röd.

  Hoppas du fick ut något av detta. :)
  Lycka till! Kram!

  Svara
 3. Emma

  Jag testade Soft Rose Preférence Pastels från L’Oréal Préférence
  den tvättas ur efter ca 3 tvättar :)
  Blev rätt snyggt resultat förutom att jag geggade i för mycket så det blev lite fläckigt resultat.

  Kram!//Emmelita

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>