Pyssel: Måla träbesticken!

 
Här ska ni få tips på ett riktigt enkelt pyssel! Måla träbestick från IKEA i en annan färg för att få en lite finare servering. Busenkelt och tiotusen gånger snyggare.  
 
 
Snabbaste och enklaste pysslet någonsin! Träbestick från IKEA, akrylfärg och maskeringstejp. Tejpa där du inte vill ha färg, blanda ihop akrylfärgerna och måla. Akrylfärg torkar fort, så det här tog bara ett par minuter. 
 
 
Sedan är det dags att servera med dina finare träbestick! Den här dagen hade vi svärisarna på besök, och svärmor har snott ihop denna fina sallad. 
 
 
Jag och Kristofer fick dessutom presenter. En ny brödrost som matchar vattenkokaren och sodastreamern vi fått tidigare. Nu har vi alltså ett matchande set! Älskar formen på brödrosten, väldigt retro. Tack fina svärisar!
 
 
Vi har flyttat köksbordet till fönstret. Såhär såg det ut förut. Känns luftigare nu, eller vad tycker ni?
 
Nästa steg blir att restaurera de där pinnstolarna och (äntligen) göra sig av med furubjässarna till vänster. Snart är vårt hem helt sanerat från furu, hurra! Är extremt sugen på att skaffa en sådan här att ha längst inne vid väggen. Matcha stolarna perfekt!

4 reaktion på “Pyssel: Måla träbesticken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>