Retro Stockholm

 
Har ni läst boken Retro Stockholm? Det är en ny bok av Fredrik Kullberg som berättar om alla små retropärlor vi har i Stockholm. Jag har precis avslutat min läsning av boken och blev superinspirerad! 
 
 
Dels var det kul att lära sig små fakta (visste ni att den runda klockan vid Skanstull invigdes 1941?) Dels var det spännande att läsa Fredrik Kullbergs rekommendationer. Det var små avsnitt som han kallade för ”Retropromenad” där man kunde gå en runda och se en massa retroställen i Stockholm. Självklart måste jag testa åtminstone en sådan i sommar! 
 
 
Sist men inte minst fanns en bild på Daisy Dappers butik. Måste snart dit och klämma lite på sakerna, för hur fint?! 
 
Translation: Click on the Google translate bar. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>