Sivlettos sommarfest 2013

Nu är datumet för Sivletto & Unionvilles sommarfest släppt! Det blir 17 juli på Debaser Slussen, Stockholm. Jag har redan bestämt mig för att gå, och K har lovat att passa knoddis (om han inte själv vill gå, då ordnar vi nog barnvakt).

Jag vet att det är över 1 månad dit, men jag ser redan fram emot det helt galet mycket. Första gången på hur länge som helst som jag planerar att gå ut. Varning för överpeppad morsa på stan den 17 juli!

Lite bilder från förra året:

8 reaktion på “Sivlettos sommarfest 2013

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>