Sommarplanerna

Nu är det ju faktiskt sommar, och inspirerad av Volang så tänkte jag avslöja mina sommarplaner för er!
 
 
Jag ska fira midsommar med mina killar och svärisarna på landstället utanför Norrtälje. Hoppas på fint väder! Såhär fint kan det nämligen vara då. 
 
 
Jag tänker fortsätta med träningen och ha fokus på träningsglädje. Och om det fortsätter att kännas såhär bra i bäckenet (foglossning) så ska jag snöra på mig löparskorna igen. Då kommer ni kanske att se mig svischa förbi i Hammarbyskogen med ett stort myggmoln efter mig. Jag älskar att springa utomhus och myggen älskar mig. Win-win! 
 
Nörönörönörönörö Batman!
 
I juli är ju Sivlettos sommarfest, och som det ser ut så blir det min första utekväll på flera månader. Så om ni ser mig där så får ni gärna säga hej! Här har ni Facebook-eventet där alla detaljer står. Längtar verkligen! 
 
Bild från förra året. 
 
Jag tänkte också äta picknick på en filt med vänner i sena kvällssolen. 
 
(Den där vackra svarthåriga göteborgskan borde för övrigt komma och hälsa på. Snart. Längtar ihjäl mig efter henne).
 
Glass och sommar är ju världens bästa kombo. I år blir det mer isglass än tidigare (min knodd har magproblem och det blir bättre när jag undviker laktos) men någon gång emellanåt tänkte jag ändå fuska och äta en GIGANTISK glass. 
 
 
Jag vill tillbringa ljumna kvällar på vår fina balkong. Dricka något gott ur flamingoglasen med randiga sugrör.
 
 
I augusti blir det ”riktig” semester när min kille har ledigt. Då tänkte vi åka till mitt landställe i Skåne. Det ligger precis vid havet, så jag hoppas på salta bad, långa promenader på heden och jordgubbsfrukostar. Ifall vi hinner så åker vi till Helsingör och äter en Bamseglass med upp-och-ner-vänd mums-mums på. Ett givet fusk-ögonblick!
 
 
Sedan tänkte jag väl gå på en och annan hemmafest också. Hemmafester på sommaren är något speciellt. Särskilt om de är i en viss tvåa i Kärrtorp där allt kan hända. 
 
 
Åh vad jag älskar sommaren! 
 
Translation: My summer plans. Click on the Google translate bar in the menu. 

4 reaktion på “Sommarplanerna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>