Uppdatering efter helgen

Åh vilken grym helg jag har haft på landet. Mest har jag legat ner och läst. Däremellan har jag tränat, ätit och lekt med bebis.
 
Det går så fort med Leos utveckling nu. Jag tycker det var nyss han var i storlek 56, nyfödd och knappt kunde fokusera blicken. Nu ler han, pratar (jollrar), greppar efter saker, ligger på mage och har huvudet högt…och han håller på att växa ur storlek 62. (Wäää! Sluta väx!) 
 
Jag tränar fortfarande mer än jag har gjort i hela mitt liv. Målet är runt hörnet, men då börjar jag utmana mina tankar lite. Är det verkligen målet? Vill jag inte nå längre nu när jag ändå är igång? Fortsätta träna såhär eftersom jag mår så bra av det? Bli ännu starkare? 
Förresten – hur skulle det vara med en kategori på bloggen som heter träning? Skulle ni vara intresserade av det?
 
Jag har en massa bilder från midsommar att visa, men här får ni tjuvkika lite på hur jag såg ut. Riktigt fin dag!
 
 
Translation: Click on the Google translate bar in the menu. 

6 reaktion på “Uppdatering efter helgen

    1. Retrolover

      Men du, tack för input! Jag ska nog inte skriva om träning på det sättet jag tänkte först. Vill faktiskt vara en blogg som inte hetsar, ska eventuellt starta träningsblogg istället för de som vill.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>