Bad Religion på Gröna Lund

Grönan bjöd på sitt allra bästa väder och peppen var enorm. Efter spelningen kan man konstatera att gubbarna fortfarande kan det där med att lira! 
 
För er som inte vet: Bad Religion bildades 1979 och har hållit igång sedan dess. NOFX brukar skämtsamt säga att när de kommer att fortsätta lira till den dagen Bad Religion lägger ner, och sedan köra på i ett par år till för att just de ska gå till historien som det punkband som hållit igång allra längst. Men än så länge så är det Bad Religion som har den äran. 1979, rätt mäktigt faktiskt! 
 
Här ser ni två som är riktigt peppade. 
 
 
Personlig fakta: Jag och Kristofer var på dejt på Gröna Lund för lite över två år sedan. Den dagen räknar vi som vår bli-tillsammans-dag. Det var nämligen efter den dejten som vi två bestämde oss för varandra. 
 
 
Leo låg i sin vagn och var inte sådär jätteimponerad, utan somnade halvägs igenom spelningen.
 
 
Spelningen var såklart grymt tajt och låt efter låt revs av. Det är något speciellt med spelningar Grönan, det tyckte Bad Religion också. Omgivningen är ju ett nöjesfält och barnfamiljer (som vi) står i publiken. Jag fick mersmak och snart kommer ju Tenacious D, så då blir det nog dags igen! 
 
 
Translation: Bad Religion concert at Gröna Lund, Stockholm, 2013. 

2 reaktion på “Bad Religion på Gröna Lund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>