Den vita klänningen med de röda knapparna

Et voila! Så här ser den ut på. Jag hade egentligen tänkt att ta outfit-bild utomhus, men jag hann inte mer än ut innan jag överraskades av ett störtregn. Fast solen sken. Svensk sommar i ett nötskal. Haha! 
 
 
Klänning second hand, armband Spanien och örhängen från Sivletto
 
Translation: My new dress! 

11 reaktion på “Den vita klänningen med de röda knapparna

 1. Jess

  Jag glömde säga i telefon förut hur JÄKLA VACKER DU ÄR JÄMT!!! Och jag sa inte tillräckligt hur mycket jag saknar dig!! Puss!!! *Johannasaknigsådetvisslaromdet*

  Svara
  1. Retrolover

   Åh världens finaste göteborgska, som jag saknar dig deluxe! Jag borde flytta till Göteborg, om jag inte hade (nästan) alla jag älskar här uppe så skulle jag göra det imorgon. Missyoulikeanidiot. Puss!!!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>