En fin tax

Åh vad jag har blivit sugen på en affisch från Lisa Bengtsson på en söt tax. Skulle passa perfekt in i min svart-vit-rosa-mintgröna tavelvägg som jag planerar hemma. Men nu är frågan vilken jag ska välja! 
Min favorit är taxen med den prickiga huvudrosetten. Så himla söt! Eller den med kronan. Eller baskern. Eller… Ja, rätt svårt att välja. Alla är ju tandvärks-söta! Tänker mig en A4-affisch eller en A3:a. 
 
Älskar förresten att surfa efter inredningsprylar. Ofta blir jag så stressad när jag står i affären att jag aldrig får med mig något hem. Tur då att man kan tillbringa ett par timmar online istället och bara klicka hem saker alternativt gå till butiken och ta det man ska köpa. 
 
Det blir rätt mycket inredning just nu på bloggen, men det är för att jag är i inredningstagen. Ska uppdatera mer om detta senare! 
 
Translation: I can’t decide which one I like the most! 

3 reaktion på “En fin tax

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>