Fina ankarsmycken!

Måste bara visa smyckena som jag fick hem i förra veckan! Från fina Emma som gör dem själv. Är helt kär! Ska ta en outfit-bild med dem inom kort.
Förresten blev det tyvärr inget Power Big Meet för mig på grund av att Leo blev dålig av sin 3-månaders vaccination. Har läst lite om Power på några av era bloggar och det verkar ha varit hur kul som helst. Ska definitivt åka nästa år.
Nu mår Leo prima och det är bara att hålla tummarna för att det fortsätter. Jag och K ska nämligen ut på dejt på torsdag så då har vi ordnat barnvakt! Vi tänkte kanske se The Internship. Någon som har sett den? Eller rekommenderar ni någon annan film?
Translation: I got some new anchor jewerelly with anchors on them from Emma. I’m in love! 

11 reaktion på “Fina ankarsmycken!

 1. Ullis

  The Internship var rolig och bra, men den kan man likagärna ladda ner tycker jag :) Har ni sett the great gatsby??

  Svara
 2. Ullis

  Men åååh. Den menade jag inte alls. Jag menade the Lone Ranger!!! med Johnny Depp :D Den tycker jag ni ska se!

  Svara
 3. Anonym

  Ah, söta smycken!
  Sv: Tack! Och haha jaa mycket kul^^
  Hahaha ooooh det elitistiska lillgamla beteendet, jag minns det såååå väl från min egen uppväxt;) Blir det för intensivt på onsdag så springer vi längs vattnet och letar desperat efter ditt lantställe då :)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>