Fira 2-årsdag

När jag och Kristofer firade två år så bestämde vi oss för att fixa barnvakt och gå på dejt. Sagt och gjort så gick vi hemifrån runt femtiden. Parkeringsgudarna var snälla så vi lyckades fixa en plats på Folkungagatan precis bredvid vår favoritindier Indira på söder. 
 
 
Indira har inte den bästa indiska maten i Stockholm (Shanti, Ghandi och Indian Garden) men den är absolut mysigast. Man kan nämligen sitta en trappa upp nästan själva. Ett litet loft som blickar ut över resten av restaurangen. Och så är det bra service, till skillnad från andra indier där kyparna knappt tittar en i ögonen. Plus att maten är god, väldigt god, och prisvärd. 
 
 
Ett stycke snygg pojkvän och jag satte oss en trappa upp som vanligt. 
 
 
Sedan kom maten. Jag åt Mutton Korma med cashewnötter, indisk ost, lamm och ris. Naanbröd till det. Mums! 
 
Efter middagen åkte vi till Heron City för att se filmen the Internship. Men väl där upptäckte vi att om vi väntade en timme så hade World War Z smygpremiär. Självklart valde vi att vänta! Då fick vi istället gå runt i butiker, och vi tillbringade som vanligt lång tid inne på Mediamarkt. Har man en kille som är filmnörd så har man. 
 
Själv fotade jag mig i den enda spegeln jag hittade i hela butiken. Har man en tjej som är bloggare så har man. 
 
 
 
En rescension av World War Z kommer, men kort sagt kan jag säga att kvällen var hur mysig som helst. Det är så otroligt viktigt att få lite tid för varandra som småbarnsföräldrar. Vi lyckades till och med prata om annat än Leo, inte illa! Och jag hörde bara av mig hem ett par gånger. Typ fem.
 
En riktigt lyckad dejt! 
 
Translation: This is how we celebrated our 2 year anniversary. 

En reaktion på “Fira 2-årsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>