Idag har vi varit ihop i 2 år

Idag firar jag och Kristofer 2 år. Om man tänker efter så har vi hunnit med rätt mycket på kort tid. Vi har rest till två länder, köpt bostadsrätt och fått en liten Leo. Vem hade kunnat tro det när vi var på vår första dejt? 
 
Dejten ägde rum för lite över två år sedan. Vi hade aldrig träffats förut, även om vi hade gemensamma kompisar. En somrig eftermiddag gick jag till Vasaparken. Mitt hår var nytvättat och jag var sådär första-dejten-fin. Kristofer väntade på mig vid en kulle. Det fladdrade till i magen när jag såg honom för första gången. Han kramade om mig och luktade ofantligt gott. Jag ville ha hans doft på flaska så jag kunde sniffa på den varje dag. Vi slog oss ner på gräset och började prata om allt möjligt. 
 
Det hade väl gått 20 minuter ungefär när jag kände hur något landade på mitt huvud, rakt i mitt nytvättade första-dejten-hår. Jag tittade upp och såg en mås som flög lågt ovanför oss. 
Det fanns ingen återvändo.
”Eh, ursäkta, men har jag bajs på huvudet?” frågade jag Kristofer, killen som jag precis hade träffat. 
Han skrattade till och inspekterade min hårbotten. 
”Men ja,” sa han förvånat. ”Det har du faktiskt!”
En sekund senare exploderade vi båda. Kristofer försökte torka bort bajset med hjälp av en servett medan han fnissade hejdlöst. Jag fick kramp i magen för att jag skrattade så mycket. 
”Vad gör vi nu?” frågade Kristofer när vi hade skrattat klart. 
”Vi går hem till mig,” sa jag. ”Jag behöver tvätta håret.” 
 
Sen blev det vi. Och nu är vi tre. Mina fina grabbar. Utan den ena hade den andra inte funnits. 
Hurra för oss! 
 
 
Translation: Today it’s me and my boyfriend’s 2 year anniversary! 

20 reaktion på “Idag har vi varit ihop i 2 år

    1. Retrolover

      Tror det också! Italienarna kallar sådana tecken för Il Segno, ett tecken från ovan. Det ska tydligen innebära massor av tur. Och det gjorde det ju :)Tack fina du!

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>