Garderobsrensning

Imorse tog jag tag i det där man behöver göra med jämna mellanrum. Jag rensade min garderob! Det var tack och lov inte fullt så illa ställt som jag trodde, men det var ändå en del som fick ryka. Så Myrorna får ett lass med kläder snart!

Det jag verkligen gillar med att rensa garderoben:
1. Återupptäcka fina kläder som man hade glömt för att en massa annat låg ivägen.
2. Göra sig av med det som inte behövs. Känns alltid som en renande process för mig.
3. Få plats med nytt! Eller ännu hellre nygammalt. Mina vintageklänningar behöver sällskap.
4. Upptäcka sina konsumtionsfällor. Min är svarta linnen. Jag har nu köpstopp vad gäller svarta linnen, för vem behöver fler än två? (Fråga inte hur många jag har är ni snälla).
5. Märka vad det är som saknas. Jag har gjort en lista nu över saker jag saknar och behöver uppdatera garderoben med. På den står bland annat en vit blus, den perfekta svarta klockade kjolen och en fin ullkappa.

Klart slut, varulvstjut!

Translation: click on the Google translate bar in the menu.

7 reaktion på “Garderobsrensning

 1. Johanna

  Skulle verkligen behöva ta tag i min garderob (igen) min stora last är lila linnen i alla modeller, så nu får inga fler följa med hem & inte några nya bikinis heller för den delen kom jag på.
  Dock behöver jag ett par snygga byxor, inte jenas men hittar inga jag gillar.

  Svara
 2. Hanna

  Jag tycker det är hur tråkigt som helst att rensa i garderoben. Jag har dock varit tvungen för att få plats med mammakläderna. Det är heller ingen vits att ha en massa snygga jeans i garderoben som jag inte kommer att kunna ha på ett tag.

  Svara
  1. Retrolover

   Nej, jag gjorde samma sak när jag var preggo. Och så köpte jag en stretchig bomullskjol från H&M som jag bodde i. Oj vad jag använde den. Så himla bra köp!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>